--> ELEKTROSZMOG MÉRÉS és VÉDEKEZÉS Épületbiológia és Radiesztézia : Elektroszmog árnyékolás

Elektroszmog árnyékolás


Ezen az oldalon az elektroszmog elleni védekezés lehetőségeit, eszközeit igyekszem bemutatni Önnek a teljesség igénye néklül!


Mit tenne Ön, abban az esetben, ha tetőtéri lakásában elviselhetetlenül meleg lenne?
Képzelje csak el, hogy már hetek óta képtelen pihenni a meleg miatt és ennek következtében reggelente fáradtabban ébred, mint ahogy lefekszik.

Tehát, mit is tenne?

Klímát szereltetne? Esetleg hatékony hőszigetelést választana? Leköltözne a földszinti szobába? Talán eladná lakását?
Ja, hogy éppen tél van és nem nyár?
Akkor lehet hogy elromlott a fűtés szabályozása? Esetleg azt tapasztalja, hogy a meleg egyik pillanatról a másikra jelent meg és a szomszéddal határos fal izzik a forróságtó. Még az sem kizárt, hogy tűz van a szomszédban!

Ugye nem is olyan egyszerű válaszolni egy egyszerűnek tűnő kérdésre.

Most pedig képzelje el, az elektroszmogot!
Nem látja.
Nem halljai.
Nem égeti a testét.
Egyszerűen észre sem veszi !


Képzelje csak el, hogy már hetek óta képtelen pihenni. Nem tudja miért, de reggelente fáradtabban ébred, mint ahogy lefekszik. Fáradékony, alvászavarokkal küzd, immunrendszere gyengül, fokozott stressz jellemzi, fejfájása esetleg migrénje van, allergiás, krónikus betegségek gyötrik, végezetül akár az összetett hatások következtében daganatos problémák is jelentkezhetnek.

Sokan bedőlnek tetszetős és hangzatos reklámoknak, marketingfogásoknak.
Megvásárolnak egy méregdrága csodaszert, hazaviszik és várják a csodát.
És miközben ezt teszik kitartóan terhelik szervezetüket a lakásukban jelen lévő elektroszmoggal. A csoda pedig, csak nem akar jönni.

Mért is írtam ezt a kacifántos bevezetést?
Az elektroszmog egy igen összetett fizikai jelenség. Ahhoz hogy hatékonyan védekezhessünk ellene első lépésként szükségünk van az okok felderítésére. Tehát pontos és szakszerű elektroszmog mérés nélkül nem lehetséges a védekezés .
(Ajánlom olvassa el cikkeimet: Éljen elektroszmog nélkül! )

Az elektroszmog az Ön lakásában is jelen van.
Nem hiszi? Járjunk utána!


- Első lépésben ki kell deríteni, hogy mi okozza a szervezetére káros elektroszmogot.
- Második lépésként meg vizsgáljuk a védekezés lehetőségeit.

Fontos, hogy elsősorban az elektroszmog okának megszüntetésében kell gondolkozni.
Amennyiben ez nem lehetséges akkor csökkenteni kell az elektroszmogban eltöltött időt ( máshová kell áthelyezni a fekhelyet, íróasztalt, stb.) és csak ezt követően gondolkodhatunk az árnyékolási lehetőségekben.

Fontos tudni, hogy az elektroszmog alapvetően három fő összetevőre bontható:

Extrém alacsony frekvenciás (elf) elektromos terek
Extrém alacsony frekvenciás (elf) mágneses terek
Magas frekvenciás sugárzások.
(részletesen: Éljen elektroszmog nélkül!)

Mindhárom összetevőt másképpen kell mérni és másképpen kell ellene védekezni.

Elektroszmog árnyékolás
ELF Elektromos terek árnyékolása:

Az elektromos terek szervezetünkre gyakorolt káros hatása, másik két társukhoz viszonyítva, talán a leggyengébb. Minden feszültség alatt lévő vezeték és készülék környezetében megjelenik. Nagysága a feszültség nagyságával arányosan nő, így távvezetékek közelében igen magas értékek mérhetők. A jó hír, hogy könnyen árnyékolható. Már egy vastagabb fal is jelentősen csökkenti hatását. Feszültségmentesítéssel egyszerűen megszűnik! Árnyékolása egyszerű. Például egy földelt fémlemezzel (alufólia) teljesen megszüntethető.

Vigyázat!
Hibásan kialakított árnyékolással sokat ronthatnak a helyzeten. Elegendő egy kis tévedés és árnyékolás helyett antennát készíthet. Ennek eredményeként pedig nem hogy csökkeni fog az elektroszmog, hanem jelentősen növekedni! Ez akár vonatkozhat egy fémszálas lepedőre is amit, ha magas mágneses térbe helyezünk kapacitív úton felgerjedhet és használatával pont az ellenkező hatást érjük el. Hasonló veszély forrása lehet minden olyan „elektroszmog ellenes” eszköz amit a konnektorhoz kell csatlakoztatni és az ágyába kell teríteni. Elegendő egy hibás, felcserélt elektromos kötés az elektromos hálózatban és akár áramütés veszélyének is kiteheti magát!!! Árnyékolások kivitelezését minden esetben bízza szakemberre!

Elektroszmog árnyékolás
ELF Mágneses terek árnyékolása:

Mágneses terek egészségkárosító hatása intenzívebb mint az előzőekben tárgyalt elektromos tereké.
Árnyékolása lakóterekben gyakorlatilag nem lehetséges! (Árnyékolni csak apró elektromos alkatrészeket lehet igen vastag ferromágneses anyagokkal. ) Az elektroszmog mágneses erővonalai akadálytalanul hatolnak át az épületek falain, fémszerkezetein. (Ezt szemlélteti az a mágneses film)
Mágneses terek esetében az okok megszüntetése az elsődleges feladat.
Amennyiben ez nem lehetséges úgy csökkenteni kell a benne eltöltött időt illetve át kell rendezni hálószobánkat. Ki kell feküdni a szennyezett térből!

Elektroszmog árnyékolás
Elektromágneses sugárzások árnyékolása:

Az elektroszmog ezen fajtájával szembeni védekezés első lépése, hogy szüntessük meg őket! Ne használjunk olyan készülékeket, eszközöket amik elektromágneses sugárzást bocsájtanak ki. Mikrosütő, vezeték nélküli telefonok, routerek, wifi rendszerek, rádióadók, távirányítók ,stb Amennyiben ez nem lehetséges úgy a használatuk idejét csökkenteni kell. Kerülje el a mikrohullámú sütő használatát. Csökkentse a mobiltelefon használatát. Lakásunkon kívüli források esetében ( mobiltornyok, átjátszó adó antennák, radarok, stb.) különböző reflektáló anyagok használatával védekezhetünk. Például ablakra ragasztható reflektáló fólia.


Káros sugárzások az Ön lakásában is jelen vannak.
Járjunk utána!

Segítek, hogy nyugodtan aludjon.
06-30-444-74-41
almasyzsolt@gmail.com








Káros sugárzások az Ön lakásában is jelen vannak.
Járjunk utána!

Segítek, hogy nyugodtan aludjon.
Keressen most! 06-30-444-74-41
almasyzsolt@gmail.com


Az Egészséges Otthon Szakértője.