--> ELEKTROSZMOG MÉRÉS és VÉDEKEZÉS Épületbiológia és Radiesztézia : Bioenergetikai információátvitel: skaláris mezők és hullámok

Bioenergetikai információátvitel: skaláris mezők és hullámok



A századik majom elmélet

A japán Koshima szigetén élő vad majom kolóniát a kutatók folyamatosan a homokba dobott édesburgonyával látták el. A majmoknak ízlett az édesburgonya, a homokot és a piszkot azonban nem szerették. Az "Imo"-nak nevezett tizennyolc hónapos nőstény megtalálta a megoldást erre a problémára azzal, hogy megmosta a burgonyákat. A fortélyra anyját is megtanította. Játszótársai szintén elsajátították az új módszert, és szüleiknek is megmutatták. Rövidesen az összes fiatal egyed megmosta burgonyáit, de csak a gyermekeiket utánzó felnőttek tanulták meg ezt a viselkedést.
A tudósok 1952 és 1958 között jegyezték fel ezeket az eseményeket.

1958 őszén az ekképpen eljáró majmok száma Koshima szigetén hirtelen megnövekedett, a számot Dr. Watson mintegy 100 főben határozta meg, és ekkor csaknem az összes, a szigeten élő majom, minden további behatás nélkül, egyszerre csak mosni kezdte a burgonyákat. Ha az esemény kizárólag azon az egy szigeten történt volna meg, alighanem úgy gondolták volna, hogy létezik valamiféle kommunikáció a majmok között, s hozzákezdtek volna ennek felkutatásához.
Ám mindezzel egy időben a környező szigeteken élő majmok szintén mosni kezdték a burgonyákat. Még a japán szárazföldön honos majmok is így cselekedtek. Semmiképpen sem lehetséges tehát, hogy ezek a majmok bármilyen, általunk ismert módon kommunikáltak volna egymással.
Ez volt az első eset, hogy a kutatók ilyesmit figyeltek meg. Feltételezték, hogy léteznie kell valamiféle, ezekre a szigetekre kiterjedő morfogenetikus struktúrának vagy mezőnek, amelyen keresztül a majmok képesek voltak egymással kapcsolatba lépni.

A témával foglalkozó szakemberek véleménye szerint az elektroszmog és a földsugárzások különböző típusai zavarják szervezetünk és a skaláris mezők közötti bioenergetikai kommunikációt és ezáltal kihatással vannak mindennapi életünkre, egészségünkre.

Ezen hatások radiesztéziai árnyékoló lemezekkel kiküszöbölhetőek.


Káros sugárzások az Ön lakásában is jelen vannak.
Járjunk utána!

Segítek, hogy nyugodtan aludjon.
06-30-444-74-41
almasyzsolt@gmail.com








Káros sugárzások az Ön lakásában is jelen vannak.
Járjunk utána!

Segítek, hogy nyugodtan aludjon.
Keressen most! 06-30-444-74-41
almasyzsolt@gmail.com


Az Egészséges Otthon Szakértője.