--> ELEKTROSZMOG MÉRÉS és VÉDEKEZÉS Épületbiológia és Radiesztézia : Mit okoz az Elektoszmog? Betegségek és Tünetek.

Mit okoz az Elektoszmog? Betegségek és Tünetek.



Hogyan hat szervezetünkre és mit okoz az elektroszmog?

Alvászavar, Migrén, Fejfájás, Derékfájás, Kimerültség, Fáradékonyság, Koncentrációs zavarok, Gyermekkori hiperaktivitás, Pszichés zavarok, Depresszió, Idegrendszeri problémák
Hormonális problémák, Éjszakai izomgörcsök, Gyermekkori ágybavizelés, felnőtteknél sűrűbb éjszakai vizelés, Prosztata problémák, Allergia, Ekcéma, Szem és Fogak romlása, Immunrendszer gyengülése, Szervezet ionrendszerének zavarai, Szív érrendszeri problémák, Csontritkulás, Izületi problémák, Krónikus betegségek, Sejtkommunikációs zavarok, Daganatok, Gyermekkori leukémia, Agydaganat, Meddőség, és még sorolhatnám hosszasa

Épületbiológusok, természetgyógyászok és kutatók a környezetünkben, otthonainkban előforduló elektromos és mágneses tereket valamint elektromágneses sugárzásokat (hétköznapi szóhasználatban elektroszmog ) több betegségcsoporttal, és egészségügyi problémával is összefüggésbe hozzák.

Egyszóval az elektroszmognak köze van korunk szinte összes úgynevezett civilizációs és degeneratív betegségéhez.

Joggal kérdezheti, hogyan hatnak szervezetünkre a környezetünkben található extrém alacsony frekvenciás elektromos és mágnese terek valamint a rádiófrekvenciás sugárzások.
Egyszerűen miért káros az elektroszmog?

Fontos tudni, hogy az emberi szervezet nem létezhetne, nem működhetne elektromossság nélkül. Szervezetünk több milliárd sejtjének vezérlését, osztódását bioelektromos jelek vezérlik és szabályozzák. Az izmok működtetését, az agy működését mind-mind elektromos jelek végzik és hangolják össze, de a szervezetünk kémiai hírvivő rendszere is elektromos töltésekkel rendelkező úgynevezett ionokkal működik és külső támadás esetén az immunrendszerünket szintén elektromos töltéssel rendelkező kalcium ionok riasztják.

Szervezetünket napközben számtalan káros és megterhelő hatás éri. Rohanó stresszel teli életmódunknak köszönhetően bioelektromos rendszerünk a nap folyamán fokozott terhelésnek van kitéve. Az esti pihenés, az elektroszmog és elektrostressz mentes pihenés alapvető fontossággal bír egészségünk megőrzésében! A pihentető és regeneráló alvás létfontosságú.
A hálószobákban, gyerekszobákban jelenlévő elektroszmog ezt a létfontosságú folyamatot zavarja meg.

Elektroszmog hatására a szövetekben elektromos terek, örvényáramok indukálódnak, a szervezet testfeszültség jelentősen megnőhet. Az emberi testben, szervekben, sejtekben létrejövő zavarjelek komoly elektrostresszként hathatnak és gyengítik az immunrendszert. Ennek hatására különféle zavarok léphetnek fel a sejtkommunikációba, a hormonális rendszerben, és zavarólag hathatnak a szervezetünk ionjaira is. Összességében az elektroszmog káros hatása csak több év után összetett formában a káros környezeti hatásokhoz hasonlóan jelentkeznek.

Tapasztalatok szerint egy komoly betegség kialakulása sok tényezőtől függ, így egy daganatos betegség kialakulásában közrejátszanak genetikailag öröklött adottságok, sok múlik a táplálkozáson, az életmódon, a különféle környezeti hatásokon, és természetesen az elektroszmogon is.

Léteznek emberek akik egyenesen korunk legveszélyesebb dolgának tartják a környezetükben jelenlévő elektroszmogot és gondolkodás nélkül száműznék életükből a különféle elektromos készülékeket, mikrohullámú sütőt, tv-t, mobiltelefont, számítógépeket. Rettegnek a magasfeszültségű távvezetékektől, transzformátor állomásoktól, mobiltelefon antennarendszerektől és legszívesebben elmenekülnének a civilizációból.
De léteznek emberek, akik egyszerűen nevetnek az elektroszmog problémáján.
Véleményük szerint nincs mitől tartani, hiszen kevés bizonyíték áll rendelkezésre az elektroszmog káros hatásairól. Szerintük az elektroszmog mint probléma nem is létezik.

Vajon hol van az igazság és melyik a helyes út?

Az emberi civilizáció az elektromossságot még csak nagyon rövid ideje ismeri és használja.
Közvetlen környezetünk elektroszmog szennyezése igazából csak néhány évtizede terebélyesedett ki. Gondoljunk csak bele, hogy néhány évtizeddel ezelőtt még nem létezett mobiltelefon, számítógép, Internet, digitális hírközlés, kommunikációs és helyzet-meghatározó műholdak, radar, adótornyok, antennarendszerek és sorolhatnám még hosszasan. A múlt század közepén még csak néhány halvány fényű izzó pislákolt a lakások egy részében és a távoli rokonokkal történő kommunikáció papírra írt formában zajlott. Aztán egyszer csak jött egy nagy robbanásszerű fejlődés és ezzel együtt elárasztotta életterünket az elektromosság és vele együtt az elektroszmog is. Tény, hogy földünkön már nemigen található olyan pont ahol ne találkoznánk mesterséges elektromágneses sugárzással, legyen szó az Andok csúcsairól vagy az Amazonasi őserdőkről.

Mit is akarok ezzel mondani?
Tény hogy az ember megismerte az elektromos áram hatását és megismerte azt is, hogy mik az azonnal jelentkező káros következmények. Mindenki tudja, hogy a konnektorba nyúlni veszélyes. De vajon ismerjük-e modern életük velejárójának, az elektroszmognak a hosszú távú káros hatását? Érdemes ezen elgondolkodni!

Érdekes és tanulságos történet kapcsolódik a rádium felfedezéséhez.
Annak idején csodaként tekintettek a kor tudósai és nagy gondolkodói erre a hihetetlen tulajdonságokkal rendelkező anyagra. Világít a sötétben, hőt termel és elpusztít minden baktériumot! Úgy gondolták rátaláltak egy anyagra, ami minden gondot megold. Készült belőle radioaktív fogkrém, arckrém, rádiumos vízzel sült kenyér, világító számlapok az órákra de orvosságként is alkalmazták tüdőbeteg szegény gyerekeken. Aztán eltelt néhány évtized és kihullott az emberek foga és haja, eltörtek a csontok és meghalt miatta néhány ezer ember, köztük a felfedezője is leukémiában.

Hasonló eset mesélhető el a röntgen készülékekkel kapcsolatban is. A hatvanas években akár hetente is készítettek felvételeket egy gyomorfekélyről, ma már rájöttek a veszélyeire és évente csak néhány felvétel engedélyezett.

Véleményem szerint hasonló cipőben járunk az elektroszmog esetében is.
Számtalan tapasztalat és kutatás világít már rá a veszélyekre és saját több éves tapasztalatom is ezt mutatja.

Az elektroszmoggal kapcsolatban nem árt az óvatosság!
Ha tehetjük, miért ne védekezzünk az elektroszmoggal szemben?


Káros sugárzások az Ön lakásában is jelen vannak.
Járjunk utána!

Segítek, hogy nyugodtan aludjon.
Keressen most! 06-30-444-74-41
almasyzsolt@gmail.com


Az Egészséges Otthon Szakértője.