--> ELEKTROSZMOG MÉRÉS és VÉDEKEZÉS Épületbiológia és Radiesztézia : Az álmatlanság, alvászavar rejtett okai I.

Az álmatlanság, alvászavar rejtett okai I.

Stressz a hálószobában, avagy mi rejtőzik a gyakori alvászavarok hátterében.

Ön kipihenten ébred?
Szüntessük meg az alvászavar okait! Segíthetek?


Éjszakánként nagyon rosszul alszom, gyakran felébredek, és reggelente fáradtabb vagyok, mint amikor este lefekszem. Az orvosok már mindent megvizsgáltak, de nem találják az álmatlanság okát. Tud segíteni nekem? Munkám során ezzel a problémával fordulnak hozzám a leggyakrabban.


Az emberek több mint 30%-a
küzd alvászavarokkal.

A rendszeresen előforduló alvászavarok okait az orvosok általában az érintett beteg testében vagy életmódjában keresik. Az álmatlanság okai között szerepelnek különféle betegségek, helytelen életmód, túlzott kávéfogyasztás, mozgásszegény életmód, és még sorolhatnám hosszasan. Lehet, hogy az igazi ok teljesen máshol keresendő? Érdemes elgondolkodni rajta!


Amikor az ágy kergeti el az álmokat
Épületbiológiai felméréseim során nagyon gyakori problémaként találkozom a fekhelyeken kialakuló úgynevezett elektrostressz jelenségéve. Az ágyak közelében mérhető magas elektromos térerősség igen gyakori probléma, és a hálószobák nagy többségét érinti.
Leggyakoribb oka, a falakban futó elektromos vezetékek és az ágy közelében található elektromos készülékek. A feszültség alatt lévő vezetékek felgerjeszthetik az épület falszerkezeteit, de akár a fekhelyet is!

Feszülten telnek éjszakái?
A fekhelyen kialakuló magas elektroszmog az emberi test feszültségét is megemeli és a normálisnak számító 70-100mV-os feszültség akár 3000mV fölé is emelkedhet!

Amivel az orvosok nem tudnak foglalkozni.
Az orvosok az alvászavarok okait a beteg testében illetve életmódjában keresik.

Én a lakásokban található zavarzónák, egészségkárosító terek felkutatásával foglalkozom. Épületbiológiai mérések segítségével beazonosíthatjuk, speciális műszerek segítségével felderíthetjük és megszüntethetjük a fekhelyeken kialakuló káros elektroszmogot!
http://www.blogger.com/img/blank.gif

Tekintse meg árlistánkat!

Ismerje meg szolgáltatásainkat!

Az egyre több embert érintő, gyakran megmagyarázhatatlan, ok nélküli álmatlanság és a gyakori alvászavarok hátterében sokszor a fekhely körül kialakuló elektroszmog a felelős!

Több mint radiesztézia. Ez Épületbiológia!


Káros sugárzások az Ön lakásában is jelen vannak.
Járjunk utána!

Segítek, hogy nyugodtan aludjon.
Keressen most! 06-30-444-74-41
almasyzsolt@gmail.com


Az Egészséges Otthon Szakértője.