--> ELEKTROSZMOG MÉRÉS és VÉDEKEZÉS Épületbiológia és Radiesztézia : Migrénes fejfájás gyakori, de kevesek által ismert oka az elektroszmog.

Migrénes fejfájás gyakori, de kevesek által ismert oka az elektroszmog.


"Kedves Zsolt!
A hálószobámban jelenlévő elektroszmog megszüntetése előtt minden nap fejfájással ébredtem. Az árnyékoló festést követően azért nem jelentkeztem eddig, mert hétvégére vidékre utaztunk és hétfőn délelőtt jöttünk haza.
Azóta viszont EGYÁLTALÁN NEM FÁJT A FEJEM!!!!
Nagyon megnyugtató, hogy végre egészséges légtérben alszom.
Még egyszer mindent köszönök,
Üdv:B. Katalin"

Gondolt már rá, hogy amennyiben a Migrénes Fejfájás oka a lakásban mérhető magas alektroszmog, úgy megszüntetését követően a fejfájások sűrűsége jelentősen ritkulhat, vagy meg is szűnhet?

A fekhelyek közelében található elektromos vezetékek, elosztók, hosszabbítók, lámpák és igen gyakran a falakban futó elektromos vezetékek épületbiológiai szempontból erős elektromos teret, elektroszmogot gerjeszthetnek, melynek hatására megnő szervezetének testfeszültsége és ez jelentősen elősegítheti a gyakori migrénes fejfájások, fejgörcsök kialakulását. A migrénes problémák ellen az orvosi terápiák gyakran csak a tünetek enyhítésére a fejfájás mértékének csökkentésére koncentrálnak, de a fejfájás okát nem derítik fel és nem szüntetik meg. Az otthonában jelenlévő elektroszmognak (a fejfájás lehetséges kiváltó okának) műszeres felmérése és megszüntetése (a kiváltó ok megszüntetésével) segítséget nyújt a migrén sikeres kezeléséhez, a gyakori fejfájás gyógyításához, a fejgörcsök megszüntetéséhez.

A fekhelyeken mérhető elektroszmog jelentős elektrostresszként hat szervezetére. Szüntessük meg! HÍVJON MOST! 30 444-7441

Segíthetek?
Elektroszmog SBM 2008 sztenderd szerinti szakszerű mérése,árnyékolása, megszüntetése és tanácsadás
Mérési árak


Kapcsolódó cikkek:
Migréntől az agydaganatig

Az Ön Feje Mitől Fáj?






Káros sugárzások az Ön lakásában is jelen vannak.
Járjunk utána!

Segítek, hogy nyugodtan aludjon.
Keressen most! 06-30-444-74-41
almasyzsolt@gmail.com


Az Egészséges Otthon Szakértője.