--> ELEKTROSZMOG MÉRÉS és VÉDEKEZÉS Épületbiológia és Radiesztézia : Az Elektroszmog Forrásai I.

Az Elektroszmog Forrásai I.


Falakban futó elektromos vezetékek.

Tudja Ön, hogy az ágya melletti falban futó vezetékek elektroszmogot okozhatnak, és ezzel zavarhatják szervezetének éjszakai regenerálódását, veszélyeztethetik Ön és családja egészségét?

Az elektroszmog egyik leggyakoribb oka.
A falakban futó feszültség alatt lévő elektromos vezetéke, képesek elektromosan gerjesztett állapotba hozni a különféle építőanyagokat. Könnyűszerkezetes válaszfalak és tetőterek tipikusan előforduló problémája szokott lenni, de egy egyszerű téglafal is a baj okozója lehet.

Tipikus egészségügyi problémák és tünetek
Álmatlanság, Allergia, Gyermekkori Ágybavizelés, Derékfájás, Izületi fájdalmak, Éjszakai izomgörcsök, Migrén, Nyálkahártya irritáció, Immunrendszer Gyengülése stb…

Elektrostressz a fekhelyen

Sejtjei igen gyenge 80-100mV körüli feszültséggel működnek. Az elektroszmog hatására ezt a sejtkommunikációt egy nagyságrenddel erősebb külső lüktető elektromos jel zavarhatja.
A falakból áradó elektromos erőtér jelentősen megnövelheti szervezetének testfeszültségét, és ennek következtében komoly elektrosztressz előidézője lehet.

Próbált már egy zajos Discoban meditálni?

Az emberi szervezet számára létfontosságú az éjszakai pihentető alvás. Sejtjeink regenerálódása, feltöltődése ebben az időszakban zajlik. A falakból áradó elektroszmog ezeket a létfontosságú folyamatokat zavarhatja meg!

Szervezetének testfeszültség csökkenése műszeres méréssel azonnal kontrollálható.
A falakban futó elektromos vezetékek által okozott falgerjedéseket csak műszeres vizsgálattal, szakszerűen elvégzett méréssel lehet felderíteni. Megszüntetése aránylag egyszerűen és olcsón kivitelezhető.

Mielőtt vagyonokat költene, csodamatracokra és csodaszerekre, szüntessük meg az igazi okokat.


Káros sugárzások az Ön lakásában is jelen vannak.
Járjunk utána!

Segítek, hogy nyugodtan aludjon.
Keressen most! 06-30-444-74-41
almasyzsolt@gmail.com


Az Egészséges Otthon Szakértője.