--> ELEKTROSZMOG MÉRÉS és VÉDEKEZÉS Épületbiológia és Radiesztézia : Elektroszmog ! Soha ne tartson homeopátiás készítményeket mikrohullámú sütő közelében, használata közben távolodjon el a készüléktől !

Elektroszmog !

Soha ne tartson homeopátiás készítményeket mikrohullámú sütő közelében, használata közben távolodjon el a készüléktől !Sokan hallottak már a mikrohullámú sütők káros hatásairól.
Tény, hogy a mikrohullámú sütő erős elektroszmog forrás.
Legtöbben a készülékből kiszabaduló veszélyes mikrohullámoktól tartanak, azonban nem csak attól kell félni! Az alábbi videón megtekintheti egy mikrohullámú sütő elektroszmog mérését.

Ebben az esetben most nem a készülékből kilépő mikrohullámokat mértük, hanem a mikrosütőbe beépített transzformátorok által keltett (elf) mágneses tereket. Kevesen tudják, hogy a kikapcsolt sütő körül is igen erős elektroszmog mérhető. Ez a vezérléséhez tartozó kisebb transzformátornak köszönhető. Bekapcsoláskor megfigyelhető ahogy beindul a négyteljesítményű transzformátor és ezzel egy időben megjelenik egy szuper extrém elektroszmog. A mérés során megmutatjuk, hogy ezek a mágneses terek akadálytalanul hatolnak át akár egy 50cm-es téglafalon is.


Káros sugárzások az Ön lakásában is jelen vannak.
Járjunk utána!

Segítek, hogy nyugodtan aludjon.
06-30-444-74-41
almasyzsolt@gmail.com
Káros sugárzások az Ön lakásában is jelen vannak.
Járjunk utána!

Segítek, hogy nyugodtan aludjon.
Keressen most! 06-30-444-74-41
almasyzsolt@gmail.com


Az Egészséges Otthon Szakértője.