--> ELEKTROSZMOG MÉRÉS és VÉDEKEZÉS Épületbiológia és Radiesztézia : Radon + Elektroszmog = Tüdőrák ?

Radon + Elektroszmog = Tüdőrák ?



Elektromágneses térben - népszerű nevén - elektroszmogban a radon és bomlástermékei 18-szorosan koncentrálódnak. A háztartások és munkahelyek tele vannak meglehetősen nagy elektromágneses térerőt kibocsátó készülékekkel (TV, mikrohullámú sütő, számítógép stb.) Ha a radon-koncentráció a helyiségben egyébként is nagy, úgy e készülékek környezetében a megsokszorozódott radonszint a dohányzóra (és a környezetében tartózkodókra) fokozottabb veszélyt jelent.

A védekezés módja





Azokban a helyiségekben, ahol a radon-koncentráció nagyobb, mint a környezetvédő ügynökség által ajánlott szint, egyedüli védekezés a helyiség sűrűbb szellőztetése, a szóródó elektromágneses tér csökkentése!

Azok, akik mindenképpen dohányozni akarnak, ezt mind saját, mind környezetük érdekében lehetőség szerint a szabadban végezzék, hiszen ott a radon-koncentráció 1/1000-ede az átlagos helyiségekben mérhetőnek. Ily módon több reményük van arra, hogy a dohányfüsttel jó kémiai kötésbe kerülő radon bomlásából származó radioaktív elemek nem fészkelik be magukat tüdejük léghólyagocskáiba, és ott nem okoznak rákot. Hiszen az már egy évszázados tapasztalat, hogy ha a testszöveteket tartósan röntgen- vagy más ionizációs sugárzás éri, úgy a testszövetekben nagy valószínűséggel rákosodás jön létre.

(InforMed)

Bövebben a radonról:
Radon főoldalra



Káros sugárzások az Ön lakásában is jelen vannak.
Járjunk utána!

Segítek, hogy nyugodtan aludjon.
06-30-444-74-41
almasyzsolt@gmail.com








Káros sugárzások az Ön lakásában is jelen vannak.
Járjunk utána!

Segítek, hogy nyugodtan aludjon.
Keressen most! 06-30-444-74-41
almasyzsolt@gmail.com


Az Egészséges Otthon Szakértője.