--> ELEKTROSZMOG MÉRÉS és VÉDEKEZÉS Épületbiológia és Radiesztézia : Elektroszmog Fontos tudnivalók a mérésről

Elektroszmog
Fontos tudnivalók a mérésrőlTegyük fel, hogy Ön még életében nem látott madarat és szeretné megtudni, hogy laknak-e kertjében ilyen élőlények. (Mert hallott már a madárürülék káros hatásáról) Ennek a kiderítésére megbíz egy embert aki egy speciális papagájkereső távcső segítségével megállapítja, hogy az Ön kertjében bizony nincs egy darab papagáj sem és ebből levonja a messzemenő következtetést hogy madármentes a telek, és miközben ezt írásba adja éppen a fejére piszkít egy turbékoló galambpár.

Gondolom egyetért velem abban, hogy az átlagember nem szívesen foglalkozik az elektromossággal. Egyszerűen élvezni szereti az elektromosság nyújtotta előnyöket, és nem akar bajlódni a hátrányaival. Így teljesen érthető , hogy elektroszmoggal kapcsolatban kevés információval rendelkezik. Gondolom Önt sem az elektroszmog mibenléte, pontos fizikai magyarázata érdekli, hanem az, hogy biztonságban legyen tőle!
Pontosan ezért bíz meg szakembert a mérések elvégzésével.

Az elektroszmog felderítésére sok komoly szakember vállalkozik, de akad néhány papagájvadász is. Mivel az elektroszmog láthatatlan nem árt ha tud róla néhány apróságot!

Mi is az elektroszmog?
Az elektroszmog nem kívánt helyen lévő váltakozó elektromos és mágneses terek valamint elektromágneses sugárzások összessége.

Fontos tisztázni, hogy nem ezen terekkel és sugárzásokkal van a baj, (ezek nélkül nem működnének az elektromos berendezéseink, gépeink, mobiltelefonjaink, kényelmi eszközeink) hanem azzal,ha nem kívánt helyen bukkanunk rájuk. Például az Ön vagy gyermeke ágyában.

Mit is kell pontosan keresnünk?

-Mérni kell az extrém alacsony frekvenciájú elektromos tereket
(Elsősorban épületen belüli források. Elektromos vezetékek, készülékek, elosztók,nagyobb fémszerkezetek,stb. Minden elektromos rendszer ami feszültség alatt lehet.)

-Mérni kell az extrém alacsony frekvenciájú mágneses tereket
(Épületen kívüli és belüli források transzformátorok,motorok,tápegységek,stb.
Minden elektromos rendszer amiben áram folyhat. )

-Mérni kell a magas frekvenciájú elektromágneses sugárzásokat
(Épületen kívüli és belüli források wifi rendszerek, mobiltelefonok,antennák, stb.)

Akkor lássuk, hogy mivel mérjük az elektroszmogot:


Elektroszmog mérése.


Káros sugárzások az Ön lakásában is jelen vannak.
Járjunk utána!

Segítek, hogy nyugodtan aludjon.
06-30-444-74-41
almasyzsolt@gmail.com
Káros sugárzások az Ön lakásában is jelen vannak.
Járjunk utána!

Segítek, hogy nyugodtan aludjon.
Keressen most! 06-30-444-74-41
almasyzsolt@gmail.com


Az Egészséges Otthon Szakértője.