--> ELEKTROSZMOG MÉRÉS és VÉDEKEZÉS Épületbiológia és Radiesztézia : Elektroszmog mérése az SBM 2008 szabvány szerint

Elektroszmog mérése az SBM 2008 szabvány szerint

                                                       

 


Valóban veszélyezteti egészségünket az elektroszmog? Miért fontos az elektroszmog mérés, miért tulajdonít a német Épületbiológusok Szövetsége kiemelt fontosságot a hálóhelyek műszeres épületbiológiai vizsgálatának?

Napjaink égető problémája a környezetünkben egyre nagyobb mértékben jelenlévő elektroszmog. 
Míg néhány évtizeddel ezelőtt csupán halvány fényű izzólámpák világítottak a lakásokba és a tv-is is ritkaságnak számított, az emberek élete elektroszmog nélkül telet. Napjainkra ez a helyzet gyökeresen megváltozott, életünk már elképzelhetetlen lenne a különféle modern berendezések nélkül. Házaink falaiba több kilométernyi elektromos vezetéket építünk melyek a nap 24 órájában lüktetve szállítják a feszültséget és közben láthatatlan elektromos erőtereket hoznak létre környezetünkben.

Fekhelyeink közelében egyre több elektromos eszköz szolgálja kényelmünket, de vajon az egészségünket is?
Elektromos és mágneses erőterek áradnak a falakból, az elosztókból, a lámpavezetékekből, a telefontöltőkből, de még az elektromos hálózatról működtetett bébi őrzőkből és légzésfigyelőkből is. Az elektroszmogot nem láthatjuk, mert érzékszerveink elől rejtve vannak, de speciális mérőműszerekkel meg tudjuk mérni ezt a sugárzást! 

Elektromágneses erőterek alakulnak ki minden egyes bekapcsolt töltő, tápegység, transzformátor körül és ezek pedig szinte minden készülékben megtalálhatók. Az ágyakban egyre gyakrabban találni beépített elektromos hangulatvilágítást, távvezérlő kacsolókat vagy ágymozgató motorokat és akkor még szót sem ejtettünk a különféle elektromágneses sugárzásokról. Mobiltelefon, WIFI Rádiós vezeték nélküli internetkapcsolat, távvezérlő és riasztó rendszerek, dect telefonok. Jelenlétük és káros hatásuk kimutatása csak műszeres elektroszmog méréssel lehetséges!

Vállalkozásunk több éves tapasztalattal és magas szakérelemmel vállal szakszerű műszeres elektroszmog mérést  lakossági és közületi megrendelőink számára. Kedvező áron elvégezzük lakóterek és irodai környezetek szakszerű Épületbiológia, elektroszmog  tájékoztató jellegű mérését valamint hagyományos radiesztéziai földsugárzás vizsgálatokra is lehetőséget biztosítunk.

Elektroszmog méréséhez használt épületbiológiai műszerek




Elektroszmog szempontjából a FEKHELY számít kritikus területnek!
Az ágy körül lévő elektroszmog a szervezetünket érő környezeti terhelés napról napra növekszik. Az elmúlt néhány évtized alatt több százszorosára növekedett miközben mit sem tudunk a velejáró lehetséges egészségkárosító hatásokról!

Tiszta elektroszmog mentes ágyak
Napjainkban már teljesen nyilvánvaló, hogy egészségünk megőrzésében rendkívüli jelentősége van a pihentető nyugodt alvásnak! Szervezetünk regenerálódási, sejt megújulási, gyógyulási folyamatai a napközbeni stressz feldolgozása mind ekkor zajlik. Az elektromos és mágneses erőterek zavarokat okozhatnak szervezetünk egészséges működésében, gyengíthetik immunrendszerünket, hormonális zavarokat okozhatnak és különféle betegségek katalizátoraként elősegíthetik azok kialakulását.

Miért fontos a szakszerű elektroszmog mérés?
Gyengülő immunrendszer, fejfájás, fülzúgás, gyerekkori hiperaktivitás, hormonális zavarok,Szív-érrendszeri problémák, csontrendszer, fájó ízületek, alvászavarok, migrén, éjszakai izomgörcsök és még sorolhatnám hosszasan az elektroszmogal összefüggésbe hozható betegségeket és tüneteket. Sajnos az orvisi rendelőkben ezt a káros hatást nem tudják kimutatni és a leggyakrabban csak tüneti kezelést kap a beteg, de a valódi kiváló okok rejtve megmaradnak.  Nem látható és nem érzékelhető, a káros elektroszmogot mérni csak a helyszínen lehetséges távolból nem kimutatható.

Német Épületbiológiai Sztenderd
Német orvosok egy kis csoportja a 80-as évek vége felé kezdte kutatni az egyre gyakoribb civilizációs betegségek okait. Megvizsgálták a hasonló tünetekkel orvoshoz forduló betegek lakókörnyezetében mérhető elektromos és mágneses erőterek valamint elektromágneses sugárzások jelenlétét és egyértelmű mérésekkel kimutatható összefüggéseket állapítottak meg.

SBM2008 szerinti elektroszmog mérés.
Napjainkra a német épületbiológia kompletten kidolgozott mérési és kiértékelési irányelveket és határértékeket határoz meg. Mérni kell a különféle káros elektromágneses hatásokat, épületsugárzást, geomágneses terek hatásait, különféle földsugárzásokat, de figyelmet kell fordítani a biológiai és kémiai szennyező anyagokra is. Méréseinket a Német SBM Épületbiológiai irányelvek alapján kifejezetten erre a célra készült műszerek segítségével nagy alapossággal végezzük. A felmérésről a helyszínen mérési naplót készítünk, az elektroszmog forrásait és az egyéb káros hatásokat pontosan beazonosítjuk, megjelöljük és kérésre kidolgozzuk a szükséges és hatékony védekezési módszereket. A mért értékek egészségügyi kockázati kiértékelése a legtöbb esetben már a helyszínen megtörténik.

Az elektromos és elektromágneses terhelés megszüntetése, 
az elektroszmog szakszerű mérésén alapuló csökkentése, árnyékolás vagy teljes megszüntetése közös érdekünk!


Vállaljuk szakszerű Elektroszmog és Épületbiológiai felmérések elvégzését a német
SZTENDERD ÉPÜLET BIOLÓGIAI VIZSGÁLATI MÓDSZEREK
SBM-2008 alapján

Mit és hogyan kell mérni
-Védőföldelés vizsgálat 
-Alacsony frekvenciás elektromos erőterek mérése földpotenciálhoz viszonyítva
-Alacsony frekvenciás elektromos erőterek mérése potenciálmentesen
-Testfeszültség mérése a fekhelyen
-Alacsony frekvenciás mágneses erőterek mérése
-Magas frekvenciás elektromágneses sugárzások mérése
-Geomágneses terek mérése
-Sztatikus elektromosság mérése
-Radioakív háttérsugárzás mérése
-Radon koncentráció mérése

És mindez kiegészthető egy hagyományos radiesztéziai földsugárzás felméréssel is. 

Gigahertz-solutions az elektroszmog specialista
Elektroszmog mérés elvégzéséhez kifejezetten erre a célra készült mérőműszereket használunk.
Nem egyet, sokat. Külön műszerrel kell mérni ez elektromos és mágneses erőtereket, külön antennás műszerrel kell mérni a magas frekvenciás sugárzásokat, külön a geomágneses tereket és külön a radioaktivitást. Az elektroszmog mérés során kimutatott rendellenességeket pedig egy külön analizátorral tudjuk kielemezni, ahol megállapítható a pontos frekvencia és jelforma is.

Elektroszmog vizsgálatához a német Gigahertz Solitions Cég épületbiológiai felmérésekhez kifejlesztett analizátorait használjuk. 

Elektroszmog mérése műszerekkel


Rendelkezünk a mérések és védelmi megoldások kialakításához szükséges elektromos végzettséggel és több éves szakirányú tapasztalattal.

Megelégedett ügyfeleink között számos egészségügyi intézmény, óvoda, iskola, és számtalan magánember található. Éljen Ön is elektroszmog mentes egészséges környezetben!

 


Káros sugárzások az Ön lakásában is jelen vannak.
Járjunk utána!

Segítek, hogy nyugodtan aludjon.
Keressen most! 06-30-444-74-41
almasyzsolt@gmail.com


Az Egészséges Otthon Szakértője.