--> ELEKTROSZMOG MÉRÉS és VÉDEKEZÉS Épületbiológia és Radiesztézia : Mi is az elektroszmog?

Mi is az elektroszmog?



Bizonyára már Ön is hallott az elektroszmogról, de vajon mit is jelent, mit is rejt ez a fogalom? A legtöbb embernek hatalmas távvezetékek, csúnya transzformátorok a mobiltelefonja, a mikrohullámú sütője a gyerek számítógépe jut az eszébe. Sokan sóhajtanak megkönnyebbülten, hála az Istennek a lakásom közelében nincsen távvezeték, a szomszéd ház tetején nem éktelenkedik mobilantenna, estére kikapcsolom a mobilt és a mikrohullámú sütőt is keveset használjuk, sőt lefekvéskor még a tévét is kihúzzuk a konnektorból. Szerencsére nálunk nincsen elektroszmog. De miközben ezt gondolja, minden éjszakát erős elektroszmogban tölthet, hiszen az elektroszmognak számtalan más forrása is létezik, amiről csak kevesen tudnak!

Tény, hogy az elektroszmog jelen van otthonában és károsan hat szervezetére.

De lássuk csak, mi is az elektroszmog.
Minden elektromos berendezés, készülék, a falakban futó vezetékek, hosszabbítók, lámpák, és sorolhatnám még hosszasan. Szóval minden, aminek köze van az elektromosságoz, létrehoz különféle elektromos és mágneses mezőket, kibocsát magából elektromágneses hullámokat, sugárzásokat.

Az elektroszmog láthatatlan, érzékszerveinkkel nem észlelhető fizikailag létező erőhatás, ami kölcsönhatásba lép szervezetünkkel és károsíthatja azt.

Az elektroszmog egy gyűjtőfogalom mely több dolgot foglal magában és alapvetően öt főcsoportra bontható:

1. Váltakozó elektromos terek
2. Váltakozó mágneses terek
3. Elektromágneses sugárzások
4. Sztatikus elektromosság
5. Egyenáramú mágneses terek

Lakásokban, irodákban végzett elektroszmog mérésnél ezeket mind külön kell mérni, vizsgálni és kiértékelni.

Megpróbálom egyszerűen és érthetően leírni, miről is van szó.

1. Váltakozó elektromos terek
Az elektroszmognak ezt a fajtáját az elektromos feszültség hozza létre.
Minden elektromos vezeték, készülék vagy berendezés, ami csatlakoztatva van az elektromos hálózathoz - tehát feszültség alatt van- elektromos erőteret hoz létre maga körül. Ez az erőtér vonzza, vagy taszítja a közelében lévő elektromos töltéseket. Akár az Ön testében lévő szabad töltéseket is! A falban futó vezetékek és még akár egy lekapcsolt éjjeli lámpa is okozhat elektroszmogot az ágy közelében, ami aztán a falakat, padlót, vagy az ágyat is feltöltheti.
Erőssége a feszültség nagyságától függ, de a kialakuló elektroszmog erősségét sok más tényező befolyásolja.

Az elektromos terek hatására jelentősen megnő a szervezet testfeszültsége és komoly elektro stresszként hat szervezetére. Az elektroszmog hatására megnövekedtet testfeszültség műszerekkel pontosan kimutatható. Jelenléte immunrendszerünk és bioelektromos rendszerünk zavarásával szinte az összes civilizációs betegség kialakulását elősegítheti.

Tipikus problémák:
Allergia, alvászavar, éjszakai derékfájás és izomgöcsök, kalcium beépülési problémák, csontritkulás, izületi problémák, fog és szemromlás, gyermekek ágybavizelése, fáradt ébredés, stb…

Forrásai: falakban futó vezetékek, hosszabbítok, elosztók, konnektorhoz csatlakoztatott készülékek, lámpák, légzésfigyelő készülékek, tápkábelek, stb…


2. Váltakozó mágneses terek
Az elektroszmognak ezt a fajtáját az áramló töltések hozzák létre.
Fontos tulajdonsága, hogy akadálytalanul képes áthatolni a falakon, így az elektroszmog forrása lehet akár a szomszédban, vagy a házon kívül is!
Az elektroszmog ezen fajtája örvényáramokat indukál a szövetek között és így elsősorban sejtkommunikációs zavarokat idézhet elő

Káros hatását elsősorban daganatokkal, gyermekkori leukémiával, hormonális problémákkal, depresszióval, alvászavarokkal, gyengülő immunrendszerrel hozzák összefüggésbe.

Forrásai: falakban futó vezetékek, bekapcsolt készülékek, elosztók, tekercsek, trafók, tápegységek, mágnes pumpák, elektromos motorok, a ház előtti elektromos légvezetékek, távvezetékek, trafóházak, stb…


3. Elektromágneses sugárzások
Az elektroszmognak ezt a fajtáját a gyorsuló töltések hozzák létre.
Az elektromágneses sugárzásokat elsősorban kommunikációra használjuk, de a mikrohullámú sütőben az ételek felmelegítését is ez végzi. Az elektroszmog ezen fajtája, a sejtekben hővé alakul és különféle sejtkommunikációs zavarokat is okozhat.
Részben képes áthatolni az épület falain és így külső és belső forrásokból egyaránt származhat.

Káros hatását elsősorban különféle daganatokkal, idegrendszeri zavarokkal hozzák összefüggésbe.

Forrásai: mobiltelefonok, vezeték nélküli telefonok, wifi routerek, adó-vevő készülékek
Mobiltelefon bázisállomások, adótornyok, radarállomások, stb…


4. Sztatikus elektromosság
Elsősorban dörzsölés hatására jön létre. Például műszálas ágynemű, padlószőnyeg, műanyag tárgyak, kitömött játékok, párnák, függönyök.

Hatására koncentrálódnak a levegőben szálló porszemek. Ez a jelenség jól megfigyelhető a képcsöves tévékészülékeken.

Káros hatását a csípős kis áramütést szinte mindenki megtapasztalhatta már, mikor levett magáról egy műszálas pulóvert. Ezen, kellemetlen jelenségen kívül lakásokban elősegítheti az allergiás tünetek kialakulását.

5. Egyenáramú mágnese terek
Kialakulása egyenáramú rendszerek, napelemek, villamos közlekedés felső vezetékei közelében okozhat problémát. Hatására eltorzul a föld természetes mágnese mezője.

Mágneses terek torzulásának további okozói lehetnek még különféle fém tárgyak, fém épület szerkezeti elemek, vasból készült ágyak, stb…

Az állandó mágneses terek szervezetre gyakorolt hatásával már évszázadok óta foglalkoznak.
Erősen torz mágneses terek megzavarhatják a szervezet egészséges működését.


Káros sugárzások az Ön lakásában is jelen vannak.
Járjunk utána!

Segítek, hogy nyugodtan aludjon.
Keressen most! 06-30-444-74-41
almasyzsolt@gmail.com


Az Egészséges Otthon Szakértője.