--> ELEKTROSZMOG MÉRÉS és VÉDEKEZÉS Épületbiológia és Radiesztézia : Radiesztéziai mérések, árnyékolási megoldások

Radiesztéziai mérések, árnyékolási megoldások



Ismert radiesztéziás módszerrel mérhető fontosabb
károsító földsugárzások:


- Geológiai törésvonal sugárzás (földmozgási hasadékok sugárzása)
- Vízérsugárzás (földalatti vízfolyások, átszivárgások kisugárzása)
- Hartmann sugárzás (a Föld mágneses kisugárzása)
- Curry sugárzás (szintén a Föld poláris mezősugárzása)
- Szent György és Ley sugárzások (a Föld mágneses idegáramai)



A radiesztéta a kiváltó ok bemérésével, ennek alapján a helyváltoztatási javaslatával, vagy magának a kiváltó oknak a megszüntetésével segíti elő a gyógyulást. A páciens érdeke, hogy az eredmény reményében a kezelőorvosát is bevonja ebbe a folyamatba.

A régmúltból átvett hagyományokból ismert eszközök (gesztenye, szalma, gyapjútakaró, rézgyűrű, alufólia, tükör stb.) relatív hatékonyságúak, legfeljebb átmeneti segítséget nyújthatnak, gyakran ellenőrizendők és cserélendők.

A védekezés lehetőségei: - képzett, hálózati radiesztéta szakember segítségével - a káros sugárzástól mentes hely kijelölése, vagy a tartózkodási hely, elsősorban a fekhely tértechnológiai árnyékolókkal történő mentesítése. (Így sok esetben elkerülhető a lakás átrendezése)

A radiesztéziai szakterületen folytatott kutatások eredménye egy forradalmian új lehetőség a NATURA tértechnológiai elven működő árnyékoló család. Ennek a termékcsaládnak alkalmazásával időkorlát nélkül semlegesíteni lehet - ki lehet a térből szívni - ezeket a földsugárzásokat, valamint a technikai berendezések által keltett elektromágneses sugárzásokat. Ezen utóbbi sugárzások határérték alá csökkenthetősége már műszeres méréssel is igazolható.
A NATURA típusú általános bioenergia regeneráló töltő feltölti a szervezetet bioenergiával, ezzel javítja a lelkiállapotot, ellenállóbbá teszi a szervezetet. Alvás szabályzó szerepe van, csökkenti a deréktáji fájdalmakat stb. A szabadforgalmú energiatöltő önmagában nem pótolja az árnyékolást. A kifektetéssel ill. a Hálózati szakember által telepített NATURA típusú árnyékolókkal kiszűrhetők a károsító hatások. Az ember normál energiaháztartása helyreállítható és így beindulhat a szervezet öngyógyító folyamata.


Káros sugárzások az Ön lakásában is jelen vannak.
Járjunk utána!

Segítek, hogy nyugodtan aludjon.
06-30-444-74-41
almasyzsolt@gmail.com








Káros sugárzások az Ön lakásában is jelen vannak.
Járjunk utána!

Segítek, hogy nyugodtan aludjon.
Keressen most! 06-30-444-74-41
almasyzsolt@gmail.com


Az Egészséges Otthon Szakértője.